Доставка

Чл.11. Доставка:

  1. Потребителят има на разположение само един начин на доставка за закупените, а именно посредством избрана от SHOES AND SO компания за експресни куриерски услуги.
  2. Цените на стоките са с включена БЕЗПЛАТНА доставка за територията на България.
  3. За доставка извън територията на България Потребителят ще получи индивидуална цена, спрямо точката на доставка.
  4. Срокът за доставка на територията на България е от 1 до 3 работни дни след потвърждение на подадената  от Потребителя Заявка. Потребителят ще получи потвърждение на е-майл за датата за доставка.
  5. В случай че този срокът е по-дълъг от 3 дни, SHOES AND SO ще информира Потребителя по телефон и е-майл. В случай че Потребителят не е съгласен с този срок, той има право да откаже поръчката и да изиска обратно платената сума, в случай че е платил по банков път.
  6. Ако Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и SHOES AND SO се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
  7. В случай че Потребителят потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по допълнителната доставка.